Viata ta are nevoie de mai multa aventura- Jeep-in!

Viata ta are nevoie de mai multa aventura! Este sloganul sub care se desfasoara campania online Jeep-in  creata de Leo Burnett pentru cei din Polonia.

design-twist-ae-a-va-arafta-viitorul-jeep-cherokee-38708

sursa:www.autocarindia.com

http://youtu.be/iQQkCmBJLhg

Principalul obiectiv este acela  de a promova Jeep-ul, dar si o viata mai activa cu mai multa adrenalina in randul tinerilor pasionati de jocuri video, gadget-uri si cu o „viata” activa  in mediul online.

Este o campanie care imbina utilul cu placutul si care are ca scop promovarea aventurii.  Stategia consta in crearea unui joc  care a transformat harta Poloniei intr-un adevarat „labirint”.

Ce trebuie sa faci? Este simplu- sa iti iei  telefonul, sa urmez indiciile de pe harta si sa  gasesti locul unde sunt ascunse premiile, pana aici nimic complicat ar putea spune unii.  Dar oare asa este? Harta te poate purta prin locuri necunoscute si greu accesibile: paduri, pesteri, lacuri. Gradul de dificultate si de aventura este direct proportional cu premiile pe care le poti castiga, totul depinde de tine si de cat de dertminat esti sa castigi marele premiu-un Jeep.

Campania s-a bucurat de un succes fulminant, au fost peste 2000 de jucatori activi, site-ul celor de la Jeep a avut peste 250 000 de vizitatori, iar numarul fanilor de pe Facebook a crescut cu aproximativ 800%, dar cel mai important a fost faptul ca mii de oameni au avut sansa sa descopere lumea aventurilor, o lume „JEEP”

Sursa:http://ctrl-d.ro/digital/inspiratie-digital/5-campanii-de-succes-prin-social-media/a

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s