MySpace-ul de ieri, MySpace-ul de azi…

Myspace

sursa: knowtechie.com

MySpace a fost o rețea de socializare dedicată artiștilor și specializată pe muzică, dar timpul i-a jucat feste și dintr-o rețea atât de populară, în curând MySpace pierde utilizatori și fani.

Acest lucru a fost posibil datorită evoluției internetului și a apariției altor rețele de socializare(ex:Facebook), care au venit cu o interfață mult mai prietenoasă și o grafică pe placul tuturor. Astfel MySpace pierde utilizatori și dintr-o rețea populare intră în anonimat pentru o perioada de timp.

Dacă în 2008  rețeaua se afla pe culmile succesului cu 75 de milioane de vizitatori/ lună, în 2011 situația se schimba în defavoare MySpace, iar rețeaua înregistrează cu 34 de milioane mai puțin.

Mărirea și decăderea MySpace

Greșelile au fost multiple și au atras după ele o serie de erori care au contribuit la decăderea rețelei de socializare în rândul utilizatorilor. Greșeli manageriale care au costat scump imaginea MySpace.

Dar se pare ca din greșeli învățăm, iar rețeaua s-a reinventat și s-a ridicat din propria-i cenușa.  În prezent noul MySpace este mult mai bine organizat, iar atmosfera s-a animat.

Conectarea între utilizatori se face prin intermediul unei legături numită Connect. Poți asculta muzică de la artiștii internaționali, poți vizualiza imagini, filmulețe sau te poți  informa citind știri și articole.

E interesant,  prietenos,  accesibil și are toate șansele să redevină ce a fost odinioară și anume o rețea de socializare respectată,  apreciată și favorită de utilizatori.  Dar timpul are ultimul cuvânt, vom trăi și vom vedea ce se va întâmpla cu Noul MySpace.

sursa: http://www.floringrozea.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s