Noile tendințe în PR și Marketing online în 2013

relatii publice-img

 sursa: livadarucostel.wordpress.com

Tendințele din PR-online în anul 2013, vizează calitate, interactivitatea și rezultatele, iar cele din Marketing online vizează site-urile, telefoanele mobile și remarketing-ul.

Tendințe în PR- online

1. Calitatea

În 2013 bătălia se concentra pe conținutul și structură, un conținut de calitate atrage atenția, iese în evidență și este apreciat stârnind reacții. Nu este suficient doar să fii în mediul online este important și să ai ceva de spus, să aduci informații relevante , indiferent ca este vorba de imagini, texte sau clipuri.

2.Interactivitatea

Este necesar să ne aliniem trendului și să ne adaptăm la schimbari.  Conținutul trebuie gândit și  pentru mobil, iar aplicațiile trebuie gândite cât mai utile.

3. Rezultat

Rezultatul este foarte important în 2013, trebuie să fim conștienți că pretențiile sunt mari  și cerințele la fel. Orice PR trebuie să fie cât mai bine informat și la curent cu tot ce-l înconjoară. PR trebuie să știe ce instrumente de măsurarea să folosească în mediul online și ce poate măsura cu acestea.

Tendințe în Marketing online

1. Site-urile se vor concentra mai mult pe UX

2013 va fii anul în care vom asista la o migrație dinspre sit-urile care nu au conversii spre cele care îmbină design-ul cu comercializarea online.

2. Migrarea spre mobile

Marketingul online va fi nevoit să se adapteze la tendința atât de evidentă a migrației spre telefoanele mobile și tablete. Este nevoie de o adaptare și o regândirea a întregului concept de marketing.

3. Adwords Remarketing

În 2013 va avea loc o  dezvoltare a targetării contextuale. Poate fi anul în care remarketing-ul revine în forță dar și anul în care va fi abandonat.

Sursă: PR și Marketing online

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s