Promovarea online, o nouă provocare!

PR-Communication

sursa: prbeta.ro

Cum să ne promovăm facultatea în mediul online? Este întrebarea care apare pe buzele tuturor, studenți sau profesori. În ultimul an această întrebare ”frământă mediul universitar ”  și este din ce în ce mai discutată. Toată lumea vine cu propuneri, proiecte, idei dar din păcate nimic nu se concretizează. Oare de ce?  De ce să fie nevoie pentru a pune în practică toate ideile pe care studenții le-au prezentat ca modalitate de promovare a facultății, cred este nevoie de ”curaj” și de ”implicare”. Avem nevoie de fapte nu de vorbe, se discută foarte mult pe teme aceasta, dar nimic nu se concretizează.

Îmi este greu să cred ca în era tehnologiei și a internetului nu se găsește o modalitate eficientă de a promova facultatea nostră. Avem atâtea metode la dispoziție  de care nu știm să ”profităm”. Cea mai simplă, eficientă și cu celele mai reduse costuri de promovare în mediul online este FACEBOOK.

service-social-media

sursa:  http://www.webchannel.ae

E atât de facil și de simplu să te promovezi pe facebook, chiar dacă publicul țintă nu este bine definit, această rețea de socializare are o acoperire uriașă și un potențial imens.

Putem folosi tehnica Tribe Sourcing și să promovăm facultatea prin intermediul studenților ei, e o metodă directă și foarte eficientă de a-ți face publicitate. O altă modalitate de promovare online este prin intermediul site-ului.

Orice este posibil dar e nevoie de voință, muncă și determinare, nimic nu se poate realiza fără implicare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s